Snímače tlaku a výšky hladiny od spoločnosti KLAY-ISTRUMENTS

Logo Klay

Holandská spoločnosť Klay, ktorá na trhu pôsobí od roku 1978 prijala zastupovanie pre oblasť centrálnej Európy práve našou spoločnosťou.

Hlavnou činnosťou KLAY je výroba tlakových senzorov, snímačov výšky hladiny, tlakových a hladinových snímačov a PT-100 teplotných senzorov. Produkty KLAY nachádzajú veľké využitie v mnohých priemyselných odvetviach hlavne v potravinárstve, papierenskom priemysle a vodohospodárstve a čističkách odpadových vôd.

Všetky produkty sú vyrábané v odolnom a robustnom nerezovom prevedení s vysokou IP triedou ochrany. Dôležitým aspektom je viac ako 50 rôznych druhov pripojení do procesu (príruba, clump,závit atp.) a možnosť využitia vo výbušnom prostredí.

Produktové portólio spoločnosti KLAY pozostáva z nasledovných produktov:

Produkty Klay

Séria 8000

Jedná sa o analógové tlakové a hladinové senzory pri ktorých sa Zero a Span nastavujú jednoducho prostredníctvom dvoch potenciometrov. Presnosť merania je 0,2%. Výstupný signál 4-20mA.

Séria 2000

Digitálne tlakové a hladinové senzory nastaviteľné prostredníctvom 3 tlačidiel s prehľadovým displejom. Presnosť merania 0,1%. Možnosť komunikácie prostredníctvom výstupov 4-20mA protokolu HART alebo PROFIBUS.

Séria 4000

Kompletná "High-end" séria inteligentných tlakových a hladinových snímačov s prehľadným podsvieteným displejom. Presnosť merania až 0,075% (0,065%). Výstupy 4-20mA, protokol HART. 

Ďalšie produkty:

- Ponorné Hydro-statické senzory

- Meranie diferenčného tlaku

- Hladinové spínače na princípe "Tuning Fork"

Produkty spoločnosti KLAY sú určené pre aplikácie kde je potrebná "Flush diaphragm" = samočistiaca sa membrána (prostredníctvom procesného média).

Vysoká kvalita a odbornosť je potvrdená silnou certifikáciou medzinárodne uznávanými skupinami: SIL2, EHEDG, 3A, FDA, DEKRA, IECEx, Ex, ABS, RINA, DNV a podobne.

Prehliadnite si krátky booklet produktov KLAY.

Pre Viac informácií nás neváhajte kontaktovať.